De design overkapping voor UW terras of carpart

Squaricles Design

zonnezeil-overkapping-van-zeiAlle ideeën en ontwerpen worden professioneel vormgegeven in het speciale Squaricles Design Center. Doormiddel van 3D visualisatie tools, worden digitale beelden, tuinontwerpen en tekeningen ingelezen en ontstaat de omgeving die u welbekend voorkomt. U waant zich direct in een andere doch herkenbare omgeving. Met de Squaricles designer aan uw zijde, helpen wij u op uw locatie met het creëren van het beeld dat overeenkomt met uw beleving. U bepaalt samen met ons de vorm, de zichtlijnen, de schaduwwerking, de materialen, etc. Laat u verrassen en creëer uw eigen luxueuze buitenwereld met een design overkapping van Squaricles.

Squaricles Design

De masten zijn van de hoogste kwaliteit RVS of Aluminium. De karakteristiek van het materiaal is dat het de beleving van de omgeving aanneemt. De masten zijn voorzien van een gepatenteerd spansysteem waarmee de grote krachten opgevangen kunnen worden en de stormvastheid gegarandeerd kan worden. Het spansysteem zit in de mast verwerkt waardoor het minimalisme van het systeem wordt gewaarborgd.
Bovendien levert Squaricles een aluminium versie van de mast waarbij het een nautischer karakter krijgt. De masten zijn te voorzien van LED verlichting welke in een latere fase gevoed kan worden door de zonne-energie dat het doek opwekt. Voor meer informatie omtrent deze ontwikkeling, verwijzen we u naar onze innovatiestrategie. Vanuit de filosofie dat er energie opgewekt kan worden is de toepassing veel breder dan louter verlichting. Squaricles biedt in de toekomst ook de mogelijkheden voor toepasbare heaters, audio installaties en verlichting, welke uiteraard gevoed worden vanuit de zonne-energie welke het systeem opvangt.

Vraag een gratis 3D studie aan

Naam*

Email *

Uw telefoonnummer

Bericht

Waarom een design overkapping?

  • u kiest voor exclusiviteit
  • op maat voor u wordt ontworpen
  • vergunningsvrij geplaatst mag worden
  • geen lichtverlies heeft in uw woning
  • het systeem volledig demonteerbaar is
  • het zonwering en overkapping in één is

Direct een antwoord op uw vragen?

Wilt u direct een antwoord op uw vragen? Neem dan contact met ons op via:

Telefoon: +31 (0)40 - 3041519

E-mail: verkoop@squaricles.com

U kunt uiteraard ook het formulier onder aan deze pagina invullen en wij bellen u later zelf terug!