De design overkapping voor UW terras of carpart

Squaricles Design Overkapping

LUXUEUS EN ZORGELOOS BUITENLEVEN

DSC_0416-300x200 Meer en meer wordt het buitenleven belangrijker in ons leven. De sfeer, emotie en beleving die men in de huiskamer creëert, gaat ook naar buiten. Met behoud van esthetiek, architectuur en een ‘touch of design’ produceert en levert Squaricles dé op maat design overkapping van Europa. Geweerd tegen zon, regen en sneeuw én met het gevoel van geborgenheid en luxe, creëert Squaricles de eerste voorwaarde voor uw eigen Squaricles Design Overkapping op basis van zeilarchitectuur.


Uw design overkapping of carport op maat ontworpen

Geen uitdaging gaat Squaricles uit de weg, deze prachtige design overkappingen zijn welhaast overal toe te passen. Het professionele team van Squaricles maakt een passend ontwerp voor elke situatie. Hierbij wordt nauw overleg gepleegd met de opdrachtgever, die al zijn of haar wensen tot leven ziet komen. Geheel ‘tailor made’ ontstaat zodoende in 3D, een bijna levensecht ontwerp en oplossing voor ultiem buitengenot. De Squaricles design overkapping heeft bovendien een sterk architectonisch toegevoegde waarde en geeft extra cachet aan de omgeving. Het is een veelzijdige oplossing, die Squaricles speciaal heeft aangepast voor het Nederlandse klimaat. Squaricles levert volledig op uw maat en is onderscheidend in de huidige markt. Dit komt mede door de extreem hoge eisen die men stelt aan kwaliteit en design. Bovendien is het de enige echte stormvaste oplossing in de markt.

Van traditie naar trendy

De design overkapping van Squaricles wordt sinds 2003 volledig door henzelf ontworpen, ontwikkeld en gerealiseerd. Steeds onstaan er weer nieuwe verrassende ontwerpen en ideeën. De design overkappingen worden zo opgespannen, dat ze dienst doen als zon-, regen- en vuilwering. Dit designproduct levert dan ook hét alternatief op de traditionele terrasoverkapping, luifel, carport of overdekte ingang tot uw woning of bedrijf. Het systeem is honderd procent stormvast en toch semi-permanent en demontabel. De zonnezeil systemen zijn uiteraard ook ideaal inzetbaar in de zakelijke omgeving, zoals horecagelegenheden, hotels, kuuroorden, maar ook voor openbare locaties zoals, overkappingen aan fietsroutes of monumentale panden in de steden.

De trends in de markt

Outdoor living wordt veeleisender. Men wil niet enkel genieten van het buitenleven, maar wenst de sfeer, het comfort, maar ook het design binnenshuis te kopiëren naar het buitenleven. Squaricles deed onderzoek:

 • Buitenleven is belangrijk voor me 93%
 • Design is daarbij zeker van belang 77%
 • Ik wil de sfeer en het comfort van binnen ook buiten 78%
 • Als ik buiten zit wil ik ook het buitengevoel beleven 65%
 • Een overkapping is essentieel voor mijn buitenleven 97%
 • Met een overkapping wil ik geen licht binnen verliezen 82%

Squaricles Design Center

foto-3d-rendered2-300x200Alle ideeën en ontwerpen worden professioneel vormgegeven in het speciale Squaricles Design Center in Eindhoven. Doormiddel van 3D visualisatie tools, worden digitale beelden, tuinontwerpen en tekeningen ingelezen en ontstaat de omgeving die u welbekend voorkomt. Uw omgeving. U waant zich direct in een andere doch herkenbare omgeving. Met de ‘Squaricles Art Engineer’ aan uw zijde, helpt Squaricles u op uw locatie met het creëren van het beeld dat overeenkomt met uw beleving. Laat u verrassen en creëer uw eigen luxueuze buitenwereld met Squaricles zonnezeil systemen.

Vraag een gratis 3D studie aan

Naam*

Email *

Uw telefoonnummer

Bericht

Waarom een design overkapping?

 • u kiest voor exclusiviteit
 • op maat voor u wordt ontworpen
 • vergunningsvrij geplaatst mag worden
 • geen lichtverlies heeft in uw woning
 • het systeem volledig demonteerbaar is
 • het zonwering en overkapping in één is

Direct een antwoord op uw vragen?

Wilt u direct een antwoord op uw vragen? Neem dan contact met ons op via:

Telefoon: +31 (0)40 - 3041519

E-mail: verkoop@squaricles.com

U kunt uiteraard ook het formulier onder aan deze pagina invullen en wij bellen u later zelf terug!