De design overkapping voor UW terras of carpart

Wat is een Squaricle

De naam Squaricles wordt gevormd door de Engelse woorden: ‘Square’ en ‘Chronicles’. Het verhaal (Chronicle) van het vierkantje (Square). Vanuit een minimalistische gedachte gaan we altijd uit van een vierkante vorm bij de eerste lijnen van het ontwerp. Na een persoonlijk gesprek tussen Squaricles en u persoonlijk worden de wensen functioneel en architectonisch helder. Dat verhaal leidt tot: De Chronicle of a Square, Squaricles.

Met behoudt van esthetiek, architectuur en een ‘touch of design’ produceert en levert Squaricles dé op maat design overkapping van 2015: Het Squaricles zonnezeil systeem of eenvoudiger gezegd: uw design overkapping! Het is eenvoudig: Wilt u meer weten, klik dan op de onderstaande knop om uw gratis 3D studie aan te vragen.

Een design overkapping voor uw terras of carport? Vraag nu uw gratis 3D studie aan

Gratis 3D studie aanvragen

Uw comfort van binnen naar buiten

Binnenshuis is er de laatste jaren meer en meer aandacht gegeven aan de karakteristieken van sfeer, emotie of beleving die men zelf wil creëren. Dat moet ook mogelijk zijn bij het verplaatsen van de leefomgeving van binnen naar buiten. Dat is het credo van Squaricles. Heerlijk op het terras genieten van de prachtige lente en zomer. Precies zoals je dat ook doet als de winter haar intrede doet; maar dan binnen in de ingerichte huiskamer bij de openhaard. Die romantiek, sfeer en beleving die we in het huis hebben, moet doorgetrokken worden naar de plek waar we buiten willen genieten. Uw outdoor living in optima forma met de design zeil overkapping van Squaricles

Zonnezeil en design overkapping van Squaricles

Zonnezeil systemen van Squaricles zijn bedoeld voor consumenten die kiezen voor exclusieve design producten. Deze design overkappingen zijn uitermate geschikt in exclusieve zakelijke omgevingen zoals: horeca, wellness centra, conferentieoorden, golfclubs en openbare locaties. Neem eens een kijkje in ons portfolio of bezoek één van onze referenties om de ervaring live te kunnen beleven. De design overkappingen zijn zeer verrassend en breed inzetbaar. Een Squaricle heeft naar onze bescheiden mening ‘architectonisch’ toegevoegde waarde en geeft een extra cachet aan uw omgeving. Het is maatwerk en duidelijk anders dan anders. Het zijn exclusieve overkappingen die een omgeving veel comfortabeler maken.

Uw omgeving wordt in de kleinste detail uitgewerkt door één van onze top architecten. Uw ontwerp is volledig afgestemd op uw wensen en is daarom exclusief en zeer individueel. U bepaalt immers het volledige design van uw Squaricle.
Squaricles betekent luxe en daarmee ook comfort. De onderdelen van de Squaricles zonnezeil systemen hebben allen hun oorsprong uit de top van de zeilwereld. De masten vervaardigd van RVS 316 of geanodiseerd aluminium passen zich direct aan de omgeving aan en zijn voorzien van een uniek spansysteem. Alle materialen kunnen tevens naar wens in kleur gecoat worden.
Minimalisme van een Squaricle voert zich door in alle componenten van de design overkapping. Het zeilmateriaal is lichtdoorlatend en tegelijkertijd oersterk! Deze unieke combinatie zorgen zowel voor stormvastheid als voor een luchtige sfeer onder het systeem.
Heeft u een Squaricle eenmaal in uw omgeving, dan is het binnen de kortste keren één met uw omgeving. U brengt rust en romantiek naar uw omgeving.

Vraag een gratis 3D studie aan

Naam*

Email *

Uw telefoonnummer

Bericht

Waarom een design overkapping?

  • u kiest voor exclusiviteit
  • op maat voor u wordt ontworpen
  • vergunningsvrij geplaatst mag worden
  • geen lichtverlies heeft in uw woning
  • het systeem volledig demonteerbaar is
  • het zonwering en overkapping in één is

Direct een antwoord op uw vragen?

Wilt u direct een antwoord op uw vragen? Neem dan contact met ons op via:

Telefoon: +31 (0)40 - 3041519

E-mail: verkoop@squaricles.com

U kunt uiteraard ook het formulier onder aan deze pagina invullen en wij bellen u later zelf terug!