De design overkapping voor UW terras of carpart

Wie is Squaricles – uw design overkapping

De design
overkapping
voor UW terras
of carpart
De design
overkapping
voor UW terras
of carpart

Zonnezeil

Squaricles Sunsail Systems ontwikkelt en produceert reeds vanaf 2003, exclusieve en maatwerk design zonnezeil systemen ofwel design zeil overkappingen voor de Europese markt. Zonnezeilsystemen van Squaricles zijn als membraan opgespannen overkappingen die dienst doen als zon- en regenwering.

Het begon met de ontwikkeling van een zonnezeil, wat hedendaags sterker en toch even licht is en een ‘design overkapping’ wordt genoemd.

Design terras overkapping of carport

Dit designproduct kan gebruikt worden als terrasoverkapping, luifel, (zomer)carport of overdekte ingang tot een woning of gebouw. Het systeem is stormvast maar toch semi-permanent en demontabel.

DSC09464-300x199In 2010 spreidde Squaricles haar vleugels. Met een vernieuwende blik op ondernemen in de markt van zonwering en overkappingen, brengt Squaricles meer teweeg in de markt dan ze zelf op voorhand hadden kunnen bedenken. “Met een strenge bewaking op de exclusiviteit en authenticiteit van het product, bouwen we aan een marketing om iedereen in onze doelgroep bekend te maken met de schoonheid van een ‘Squaricle’ en de belevenis die daar voor hen bij hoort.”

Belangrijk gegeven is het feit dat Squaricles zelf actief haar klanten zal bedienen. Ons partnernetwerk ondersteunt in eerste instantie met de levering en de montage van de design overkappingen. Op die manier zijn we in staat om door geheel Nederland en België onze klanten tijdig te kunnen laten genieten van een frisse beleving in de warme zomerdagen en een warm en comfortabel gevoel als het weer even niet mee zit!

Een design zeil overkapping voor uw terras of carport?

Vraag uw gratis 3D studie aan

Vraag een gratis 3D studie aan

Naam*

Email *

Uw telefoonnummer

Bericht

Waarom een design overkapping?

  • u kiest voor exclusiviteit
  • op maat voor u wordt ontworpen
  • vergunningsvrij geplaatst mag worden
  • geen lichtverlies heeft in uw woning
  • het systeem volledig demonteerbaar is
  • het zonwering en overkapping in één is

Direct een antwoord op uw vragen?

Wilt u direct een antwoord op uw vragen? Neem dan contact met ons op via:

Telefoon: +31 (0)40 - 3041519

E-mail: verkoop@squaricles.com

U kunt uiteraard ook het formulier onder aan deze pagina invullen en wij bellen u later zelf terug!